BLOG.bodye.cz

Vzhledem k tomu, že chodím po tomto světě už nějaký ten pátek, rozhodl jsem se podělit se s ostatními o své nápady, postřehy a zkušenosti. Prostě jako OG si budu psát BLOG 🙂 Za domu co provozuji webové stránky bodye.cz jsme napsal přes 250 textů. Některé inteligentní, některé méně. tady na BLOG.bodye.cz budou hezky pohromadě 🙂 Píšu o počítačích, kryptoměnách, zvířatech, politice – zkrátka o životě. Kdysi jsem sportoval, byl jsem, jsem a budu pankáč volové.

Protože jsem Husákovo dítě, je jasné, že komunisty nemám v lásce. Jsem liberál, podnikatel. Zastávám názor: „každý se o sebe musí postarat sám“. Stát má do života lidí zasahovat co nejméně. Pokud člověk používá vlastní hlavu, tzv. selský rozum, dokáže cokoliv. Dnešní generace má velikou výhodu v jazykové výbavě. Domluví se prakticky po celém světě. Za mého mládí byla angličtina zakázána, učili nás rusky. Fuj.

Mám rád pivo, VZ, AC/DC, hokej a sci-fi. Proto se na mém blogu budou častěji objevovat příspěvky právě s touto tématikou. A nejen to. Mám rád humor, satiru a ironii. Miluji dílo českého velikána rakouského původu, ano správně, miluju Járu Cimrmana. Tento vědec, spisovatel, herec, vynálezce, filozof, lékař, kuchař, botanik, konstruktér, badatel, polárník, aviatik, samotář, krotitel, hudebník, zubař, stavitel, tesař a gynekolog samouk předpověděl všechny události od svého narození až do konce světa. Čest jeho slávě.

Přátelé, kamarádi, návštěvníci, bavte se dobře a pamatujte si – daně jsou krádež