Terrible

Pivo Three Philosophers je jedním z nejzajímavějších a nejobdivovanějších piv, které můžete objevit. Jeho název je odkazem na tři slavné myslitele – Aristotela, Sókrata a Platóna, a stejně jako jejich debaty nabízí toto pivo rozmanité a vyvážené chutě, které vám rozvíří mysl i chuťové buňky.

Three Philosophers je belgické pivo typu Quadrupel, které se vyznačuje svou komplexností a plností. Má bohatou mahagonovou barvu a vytváří krémovou a trvanlivou pěnu. Už při prvním nádechu pocítíte intenzivní aroma ovoce, koření a jemného kvasu, které slibuje zajímavou chuťovou paletu.

Chuťový profil Three Philosophers je plný rozmanitých nuancí. Při prvním doušku se objevuje příjemná sladkost, která je vyvážena pikantními tóny koření a jemnou ovocností. Silný a bohatý charakter tohoto piva je podpořen tóny tmavého ovoce, karamelu, hrozinek a sušených švestek. Všechny tyto prvky jsou harmonicky sladěny s mírnou hořkostí a alkoholovou teplou stopou.

Three Philosophers je pivo, které nabízí mnoho rozměrů a které lze chápat jako skvělou kombinaci přemýšlivosti a radosti. Jeho střední a plné tělo vytváří dojmové pole pro diskusi chutí na vašem jazyku. Je to pivo, které si zaslouží být pomalu popíjeno a analyzováno, abyste si užili všechny jeho odstíny.

Toto pivo se hodí k různým příležitostem. Je skvělým společníkem ke grilovanému masa, sýrům s plísní nebo kořeněným pokrmům. Jeho bohatá a vyvážená chuťová paleta mu umožňuje být také vynikajícím doplňkem ke sladkým dezertům a čokoládovým dobrotám.

Three Philosophers je pivo, které přináší nejen výjimečný zážitek v chutích, ale také odkazuje na velké myslitele minulosti. Je to kulturní a vyvážená debata ve sklenici, která vám umožní ponořit se do světa filosofie a současně si vychutnat vynikající pivo. Připravte se na osvěžující a intelektuální dobrodružství s pivo Three Philosophers.

  • Pivní styl
  • Pivovar
  • Obsah alkoholu
  • Stupňovitost
  • Hořkost
  • Barva
  • Chmel
  • Slad
  • Kvasinky
  • Quadrupel
  • Unibroue (Kanada)
  • 10,5 %
  •  
  •  
  •   
  •  
  •  
  • svrchního kvašení