Schneider Weisse TAP 6 Mein Aventinus

První pšeničný Doppelbock, poprvé uvařený roku 1907 v Bavorsku. Pevné tělo v kombinaci s jeho sladovou sladkostí vám dodá skutečný hluboký zážitek. Jde o promyšlenou kombinaci, která je dokonale pitelná. Páruje se dobře s těžkými jídly, pečeným masem a kupodivu sladkými dezerty.

  • Pivní styl
  • Pivovar
     
  • Obsah alkoholu
  • Stupňovitost
  • Hořkost
  • Barva
  • Chmel
  • Slad
  • Kvasinky
  • Weizendoppelbock
  • G. Schneider & Sohn (Kelheim, Německo)
  • 8,2 %
  • 18,5° Plato
  • 16 IBU
  • 52 EBC
  • Hallertauer Herkules
  • pšeničný, ječný
  • svrchního kvašení